Киев 2024: Чемпионат Европы по MTB

13 квітня, в рамках дводенного візиту Президента Європейського союзу велосипедистів Енріко делла Каса було перевірено готовність міста Києва до проведення Чемпіонату Європи 2024 з велосипедного спорту маунтенбайк. 

На зустрічі, яку ініціювала Федерація велосипедного спорту України, в особі Президента Андрія Грівка, були присутні Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, профільний зам голови КМДА Олена Говорова, заступники Міністра Ніна Уманець та Андрій Чесноков, в ході якої було обговорено перспективу проведення Кубку Європи з велосипедного спорту (маунтенбайк) у 2023 році як тестових змагань за рік до проведення чемпіонату Європи у 2024 олімпійському році у місті Києві, 

затверджено місця, схеми трас та термінів проведення вище згаданих заходів. 

Олена Говорова зазначила, що для столиці України велика честь приймати змагання такого рівня. 

В свою чергу Президент Європейського союзу Енріко делла Каса підкреслив, що українська столиця готова провести найпрестижнішу європейську першість.

Слід відмітити, що ФВСУ вперше за свою історію існування ініціювала проведення чемпіонату Європи, а це говорить про розвиток фізичної активності та популяризації спорту в цілому. 

Також 13 квітня Президент Європейського союзу велосипедистів відвідав оновлений Київський велотрек (директор Володимир Мельник), станом якого залишився задоволений. 

І по завершенню дня відбувся візит Президента UEC Енріко делла Каса, Президета ФВСУ Андрія Грівка, Генерального секретаря Тетяни Дзядевич в Національний олімпійський комітет України. На зустрічі були присутні віце президент НОК України Равіль Саффіулін та виконавчий директор Наталя Коваленко. Представники НОК України радо підтримали ідею проведення чемпіонату Єпропи у 2024 році у місті Києві. 

Источник: FCU

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

%d такие блоггеры, как: